torstai 14. lokakuuta 2010

Tallinn girls!

Jep, kiirettä on pitänyt mutta pitihän sitä vähän käydä sikailemassakin. 22h risteily Tallinnaan piti huolen siitä, että aivoja tuli huljutettua alkoholissa sen verran, että ei tässä fiksuksi vielä tarvitse pelätä muuttuvansa.


Paljoa kerrottavaa ei ole kun matkustettiin alusta loppuun epäasiallisesti kännissä kuin käet. Yksi ensiavussa solmittu käsivarsi, lukemattomia mustelmia ja ruhjeita, Vicky Rostin nimmari kädessä, eläkeläisiä ja paljon muuta. Kivaa oli vaikka kuuleman mukaan lensin lavaltakin järkkäreiden pienellä avustuksella. Mustelmat kenties siitä, kuka tietää..
Kiitos Sirkku, Heidi ja T, oli super nastaa!

Ps. Tän postauksen aikana mun tietokone tilttas n. 20 kertaa ja vaati joka kerta välissä pitkän jäähdyttelytauon. Mulla on teille paljon kuvia joita tahdon näyttää, mutta jos tää jatkuu tätä rataa niin voi olla että tää rakkine lentää ikkunasta pihalle.

Peace, love & romance,
Success

Success/
Hattu - H&M
Mekko - H&M (Beibi muuten kommentoi tota mekkoa, että jos mä haluan erota ni voin sanoa sen ihan sanoillakin enkä ostaa noin kamalaa mekkoa sitä karkottamaan... Että silläilailla :D )
Raitapaita - Gina Tricot
Farkkuliivi - Cheap Monday farkkutakki, josta hihat revitty irti
Kello - LTC
Farkut - Cheap Monday
Maiharit - Dr Martens
Vihreä maiharitakki - H&M
Turkoosi pipo - Seppälä
Laukku - Second hand

Nii ja vielä.... Photoshootti tehty Janin kanssa ja tuloksia odotellessa. Yhden teaseri kuvan jo sainkin ja lupaavalta näyttää! Niin ja eksyin tänään taas neulan alle, kuvaa uudesta leimasta pian.

Ei kommentteja: