keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Support your local chicas!

 Kuva bELLES

Mwah, kuten lupasin - bELLES!

Lähdetään siitä, että missään, missä soi Michael Jackson ei voi olla paska fiilis. Oh my, lompakon vetskari alko aukeileen samantien, kun bELLESin Badass Marika vaihto taustalle Michaelin.

Maailman yksinkertaisesti parhain musiikki buustattuna ihanilla, karkin värisillä tyttöjen sneakereilla alko lähtentelemään perverssejä päiväunia.
Tähän asti olen joutunut usein pettymään, kun miesten sneakervalikoimista on löytynyt vaikka mitä kivaa, mutta vain jossain koossa 46. Reilua? Nope.
Onneksi bELLES on tyttöjen oma sneakerkauppa ja kokoja löytyy tällaisiin kääpiöjalkoihinkin.


Cooleja kicksejä löytyy niin Reebokilta, Adidakselta, Nikeltä, Pumalta, Kedsiltä, Startasilta kuin Supraltakin. Ja mulle kun aina kolahtaa noi Jeremy Scott for Adidakset, niin empä kovin pahakseni laittanut, kun niitäkin näytti bELLESistä löytyvän.


Mulla kuumotti ensin yhet pinkit Niket aikalailla, mutta koska puurorahat oli vähän tiukilla ja pinkkejä kenkiä mulla löytyy jo, niin päädyin ihaniin Puman Sky 2 High Vulc Skull limited edition sneakereihin. Ne on ollu mulla jo koko päivän jalassa ja aletaan olemaan aika hyvii frendejä jo.


Om nom nom. Candy kicks! Baby sinistä ja sitruunankeltaista. Voisin kattella mintunvihreet nauhat noihin, kun kerta sitäkin väriä popoista löytyy. bELLESístä tarttu sneakereiden lisäks mukaan vielä neon oranssit pyöreet nauhat, joilla vois updeittaa mun Bambi Nikejä ja sit tietty Sneakerfreakerin viimesin numero. Ei paha reissu siis ollenkaan! Annik!ia harmitti vähän ku ei päässyt mukaan, mutta eiköhän se siellä pyörähdä heti kun mahdollista.


Rainbow Dash diggailee kovasti ja suosittelee kaikkia supporttaamaan tämmösiä spessumpia putiikkeja. Sneakereiden lisäks tuolta saa muuten vielä Badass tyttöjen itse suunnittelemia street-vaatteita, eli tsop tsop, nenät kohti Tarkk'ampujankatu 14:sta!

Peace, love & romance!
Success

1 kommentti:

true badass kirjoitti...

Kiitos tuesta tyttö!
Kiva että olet viihtynyt uusissa tossuissa :)

Marika Badass crew