perjantai 16. heinäkuuta 2010

Whoop whoop!


Unofficial Rainbow Dash avajaisbileet on pidetty ja tänään vähän sattuu päähän. Piti viettää rauhallinen koti-ilta, mutta lähettiinkin ex tempore vähän ulkoilemaan.
Mietittiin ensin, että minne sitä menis, mutta kun sporasta bongattiin terassi niin valinta oli selvä. Näin kuumia kesäöitä ei Helsingissä paljoa ole, joten yöterassi houkutteli paikan muusta tasosta (vai tasottomuudesta?) huolimatta.

Ehkä vähän nauratti taas ja voi terve miten nättiä jälkeä tuli. Hot hot heat!

Annik! ja bling. Toi lintu on muuten peräisin vanhasta laivasta, jossa se on ollu koristeena joskus miljoona vuotta sitten. Jotenkin mutkan kautta se on päätynyt Lontoon Pop Up Marketin myyntikojuun korun muodossa ja sitä kautta Annik!n kaulaan.

Ensin Annik!ia naurattaa...

...mut sit se muuttuu tän näköseks, kun mulla alkaa keulimaan. Hyvin tyypillinen kuvio, oltiin me viihteellä tai ei.

Coolien tsiksien röökeistä lähtee pinkkiä savua.

Tän tilanteen toiminnasta mulla ei ole mitään käsitystä, mutta toi tyttö tuolla takana tuli sanoon, et mulla on hieno fleda. Aika liikkistä, se oli kivasti sanottu.

Se oli semmonen ilta. Raakaruoka ei luo kovin hyvää turnauskestävyyttä tolle bailaukselle ja tänään kärsitään seurauksista. Annik! parka joutu aamulla töihin, onneks mulle jäi tää lööbausosasto. Vois lähteä vaikka uimaan, on niin ihanan kuuma.

Peace, love & romance!
Success
xxx


/Annik!
Musta bleiseri -Zara @ Barcelona
Toppi - Carlings
Shortsit - Gina Tricot
Lintukoru - Pop Up Market @ Lontoo


/Success
T-paita - Turistipuoti @ Tukholman Vanha kaupunki (Annik!in paita)
Lököfarkut - Lindexin lastenosasto ;)
Kengät - Vuosia vanhat risat Converset

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Annika. Näenkö ranteessasi tatuoinnin?

Jatta

Rainbow Dash - Annik! kirjoitti...

Et näe, vaan viehättävän pakkoleiman baarista. Sit kun se tatuointi tulee, se tulee silleen et se myös näkyy kysymättä. ;)

A