torstai 22. heinäkuuta 2010

Whip it!

PMS jyrää Kalliossa ja eilen oli kuulemma tarvetta mässäilylle ja leffalle. Makuunin kautta mun kämpille, kera happaman beibsin ja superin Drew Barrymoren ohjaaman Roller Girls leffan kanssa.
Mun leffamaku on kuulemma vähän vielä kehittymätön, mutta girrrl, mä tahdon viihdettä! Beibsi on enempi tommosten taiteellisten kuvien perään ja nää leffavalinnat on aina pienen väännön takana. Ei siinä, kyllä mäkin voin katsoa jotain ukrainalaista, henkiseen väkivaltaan ja suuriin tunteisiin keskittyvää mykkäelokuvaa. Semmosta ei vaan voi katsoa väsyneenä, kuten jotain kevyttä chick flickiä.


Leffa oli kiva muutamia, vähän kyseenalaisen tylsiä hetkiä lukuunottamatta. Rollerderby on ollut muutenkin viime aikoina todella paljon eri medioissa ja ei ihme, onhan siinä urheilulajillinen perseelle potkivia tyttöjä värikkäissä vaatteissa vetämässä täysiä. Jos haluaa nähdä rollerderbyä ihan livenä on siihen vihdoin myös kotomaassa mahdollisuus. Helsinki Roller Derbyn nettisivuilta löytyy lisää tietoa ja mm. esittelyt pelaajista.
Koko joukkueen lisäks itse tsemppaan eniten mun frendiä Bananaspitiä.

Kuva by Miika Karttunen

Peace, love & romance!
Success

Ei kommentteja: