torstai 2. syyskuuta 2010

Apinameininkiä

2/30.
Mä pidän kyselyistä ynnä muista kiertosälistä, siitäkin huolimatta, että kiroan ne aina alimpaan helvettiin. Osin kiroaminen johtuu siitä, että siellä kysytään aina niitä samoja, idioottimaisia kysymyksiä kuten onnennumeroa, lempiväriä ja lempi eläintä. Tietenkin tässä järjestäytymisessä mun ensimmäiseks tehtäväks napsahti laittaa kuva mun lempieläimestä.
Mulla ei ole lempieläintä. Mulla ei ole lempiväriä. Mulla ei myöskään ole onnennumeroa. Mä pidän todella monista eri eläimistä. Yhtälailla mä pidän lähestulkoon jokaikisestä väristä, mitä maa päällään kantaa. Numerot.. no ne nyt vaan on yhdentekeviä eikä niillä ole onnen kanssa mitään tekemistä.

Mutta koska järjestäytymiseen kuuluu järjestäytyminen myös niinä päivinä, kun se ei niin kamalasti huvittaisi, niin tässä teille mun tän päivän lempieläin. Simpanssi, Pan troglodytes.


Mä tunnen suurta sympatiaa ja yhteenkuuluvuutta simpanssien kanssa. Ne on mahtavia eläimiä, meidän serkkuja. Älykkäitä, kauniita ja sielukkaita. Tavat, joilla niitä kohdellaan on aivan käsittämättömiä. Mä en yleensäkään ymmärrä mitä eläimiä kaltoin kohtelevan ihmisen mielessä liikkuu tai on liikkumatta, mutta sen, joka simpansseja kohtelee kaltoin, täytyy olla käsittämättömän paha.
Simpanssi on mun, Tarzan kirjojen (joo tiiän, ne ei ollu simpansseja, mutta apinoita enives) parissa kasvaneen kasarilapsen tämän päivän lempieläin.

Peace, love & romance!
Success

1 kommentti:

Soffi kirjoitti...

<3 Zimbassit!