sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Ostoksia

Eilen jatkuvan kahviloissa notkumisen lisäksi kierreltiin vähän kaupoissa sen enempää mitään etsimättä. Kesällä tein päätöksen vähentää turhaa vaateshoppailua, koska mulla tulee tosi usein hetken mielijohteesta tehtyä erilaisia hutiostoksia. Päätin vähentää kaupoista ostetut vaatteet ns. perusvaatteiden tasolle ja kaikki erikoisemmat vaateparret koitan löytää käytettyinä. Periaate on mun omaksikin yllätyksesi pitänyt ainakin toistaiseksi, tosin rahaa on tullut syydettyä kenkiin sitten sitäkin enemmän.


Ylläoleva musta Fifi-ranneke, nudet Betty-rintsikat ja musta Tora-vyö tarttui mukaan Monkista. Ja se mystinen taideteos (...) kertoi mun osalta mun uusista kengistä, joihin ratkesin muutama päivä sitten.


Noi Biancon kiilanilkkurit oli kyllä mun budjetille turhan kalliit, mutta kun kerta eteen tuli "tavallisten kenkien" näköiset, ei juhlavat syysnilkkurit niin pakkohan ne oli ostaa. Tällainen lättäpohjaisten kenkien suurkuluttaja sai kyllä pikkasen tsempata, kun missiona oli seistä noilla 10cm koroilla yksi työpäivä. Illalla koski nilkkoja, mutta hei, ainakin tuli treenattua korkkaritoimintaa! Tykkään.

Tänään oli kirpparimyyntipäivä ja mä olen aivan tuhannen poikki. Myytiin Sirkun kanssa lähes kaikki kamat ja voin kertoa, että mulla oli sitä PALJON. Aivan naurettavan paljon, niin paljon, ettei kaikki edes mahtunut autoon vaan piti tehdä toinen keikka. No mut nyt ne on myyty ja mä sain taas vähän tuhlausrahaa. Nyt päikkäreille, toi 6:30 herääminen ei todellakaan sovi mulle.

Peace, love & romance!
Success

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi kengät on tosi kivat =)

Success kirjoitti...

Kiitos! :)
Ne on yllättävän mukavat, vaikka niissä on n. 9cm enemmän korkoa kuin mitä mun suurimmassa osassa muita kenkiä on.