lauantai 4. syyskuuta 2010

lipsahdus

Kesällä Tukholmassa Sushia naamaan!
Tänään on mun Go Fat Go-haasteen toisen viikon viimeinen päivä. Tän viikon alku oli tosi helppo, ja olin ihan kunnolla draivi päällä, mut jo perjantaina mua teki mieli kaikkea kiellettyä niin paljon etten tiennyt millä olisin sitonut itseni kiinni etten lähde kauppaan ja osta 15 Frödingen Mudcakea.

Perjantaina pysyin ruodussa, mut eilen...mä oon tosi pahoillani, eilen...mä söin 8 KARKKIA. Mä söin 8 Pantteri karkkia! Naurettavaa on se, että mulle tuli 8 säälittävästä Pantteri karkista paha olo! Karma tuli samantien ja veteli mua korville.

2 viikkoa vielä jäljellä, rahka pursuaa korvista, mutta muuten oikein jees! Kun joku pitää mut vaan erossa Panttereista, karkeista mitä mä normaalisti jopa vähän vihaan.  En oo käynyt vaa'alla yli viikkoon, enkä aiokaan käydä ennen kuin 4 viikkoa on tullut täyteen. Jos en ole yhtään laihtunut, ja kaikki tämä säätäminen ja sietäminen on mennyt hukkaan, kävelen suoraan Mäkkiin ja tilaan 3 Bic Mac ateriaa, triplajuustolla ihan vaan itselleni.

Ai niin, ja jos meinasi olla motivaatio hukassa niin ei ollut sen jälkeen kun meidän äiti ilmoitti postittaneensa mun ylppärimekon mistä on tarkoitus tuunata mulle synttärijuhlamekko.

Äiti:  Maksoi se postitus aika paljon...9 euroa. Toivottavasti ei mennyt hukkaan.
Mä: Mitennii?
Äiti: No kun et sä kultapieni siihen mahdu, kun susta on tullut jo niin iso tyttö!
Mä: - - - -  MITÄ? hahahah
Äiti: Nii...kun et sä oo enää ihan samanlainen, kun sillon 18 vuotiaana.

Meidän äiti on niin pop :D
Annik!

2 kommenttia:

Soffi kirjoitti...

Go Mama!
Mä oisin kyl saattanut vetästä mustaherukan nenään ilmaan luotavasta uskonpuutteesta :D

Annik! kirjoitti...

Mä saisin vedellä niitä marjoja nenään vähän väliä meidän mutsin kanssa...se on vaan vähän hönö, ei sitä pidä ottaa tosissaan :D

Mut hei, olihan siitä hyötyä! Rahka maistuu taas ihan eritavalla ;)

Annik!