lauantai 11. syyskuuta 2010

Hiihtareita ja Pula-hattuja

11/30
Ala-aste

Mä muistan ala-asteelta Trollit, hiihtarit (joiden piti olla AINA suorat, mä vihasin polvipusseja), flanellipaidat, Mighty Ducks lippikset (joihin väärensin lipan alapuolelle kuuluisuuksien nimmareita), pinkit Minni Hiiri-paidat, talvihaalarit, ja Pula-hatut. Paljosta lyödään vetoa, että ensi talvena Pula-hatut kokee uuden tulemisen? Mitä rumempi sen parempi. Vai olikohan se sittenkin Bula-hattu...no Pulaksi me niitä sanottiin.

Mun "tyyli" koostui ala-asteella verkkareista, pitsisukista ja lakerikengistä. Aina kun oli mahdollista, niin vetäisin lakerikengät jalkaan. Mun lempparit oli kiiltävät mustat, oi että ne sopi kivasti mun verkkareiden kanssa! Saati sitten naapurin isoilta pojilta ilmaiseksi saatujen salibandy housujen kanssa. Verkkarit oli silloinkin jalassa vaikka oliskin ollut hame päällä...hame kuului verkkareiden päälle. Tietty.

No mutta siis, kaikki tämä tapahtui Nätkin Ala-asteella.

Harmi ettei mulla oo mitään kuvia tästä ajasta koneella, olin aika stylish!
Annik!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ne on Bula-hattui :)
mul on yks ja mun kämppiksel taitaa olla kaks.
se oli mun viime talven pelastaja!

-sirkku

Annik! kirjoitti...

Joo niin ne olikin Bula-hattuja..
Muistin just miks me sanottiin niitä Pula-hatuiks...

Mun luokkatoverin äiti teki niitä, ja pakotti sen tytön kaupittelemaan niitä koulussa. Ni siitä tuli sit Pula-hattu, kun ne oli niin rahanpuutteessa. Kyllä mä olen ollut kamala lapsi! Tulipa sekin todistettua taas kerran :D

Annik!