torstai 26. elokuuta 2010

Anteeks.

Mut. Mä söin sen. Kokonaan. Yksin. Viime yönä.
Ja mä en ole enää edes huolissani siitä, mitä Fitfarm on tällaisesta mieltä. Enemmän mua huolettaa se, että Annik! tekee musta silppua kunhan käsiinsä saa.

Mutta ennen kuin kukaan alkaa suunnitella mitään murhanhimoisia toimenpiteitä mua vastaan, niin puolustaudun sillä, että Universumi tuli ja löi jo. Mä olen kipeä. Kurkku on santapaperina ja nenä vuotaa. Lisäks mua koskee noin kokonaisvaltaisesti, koska eilen oli viimeinen tatuointisessio ja nyt on koko selkä jauhelihaa. Kyseinen tatuointisessio on muutenkin syypää koko retkahdukseen, nimittäin ilman sitä uupumusta, mikä siitä nakuttelusta seuraa, en olis sortunut. Ja söin mä eilen kalaa ja vihanneksiakin, ihan ohjeiden mukaan. Et älkää valittako.

Katumusharjoitukset aloitan heti, kun pääsen selän kelmuista eroon ja saan taas luvalla hikoilla (& lakkaan olemasta kipeä). Ennen kuin talvi tulee, ehdin vielä retkahdustani häveten pyöräilemään mun Rainbow Bikella. Se on maailman hienoin ja jäänyt vähän turhan vähälle huomiolle tänä kesänä.Mut hei, tänään on PMMP!! Nään ekaa kertaa kunnolla livenä ja voi jee sen pitäis olla kova! Vähän nää kelmut, hikoilukiellot ja kipeilyt voi rajottaa, mutta ei voi mitään.

Niin joo, osallistukaa arvontaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!! Se jatkuu vielä!

2 kommenttia:

Annik! kirjoitti...

Success ON PULLAA MUSSUTTAVA PETTURI!!!

Liisa kirjoitti...

Hahhaa! Sympatiani, teille kummallekin. :D

Nimim. Äsken kasviksia, kalaa ja raejuustoa, seuraavaksi rahkaa mehukeitolla.