keskiviikko 4. elokuuta 2010

Pitää olla pikkasen pläski!


Tai sit ei. Kolleegan kautta tuli inspis osallistua mukaan Fitfarmin tarjoamaan ilmaiseen Go Fat Go -haasteeseen, jossa tulee neljäksi viikoksi valmiiksi suunniteltu ruokavalio ja harjoitusohjelmat joko kotiin tai kuntosalille.
Ja ennen kuin kukaan ehtii älähtää, että RD:n mimmeissä ei läskiä ole, niin tiedoksi että tarkoitus ei ole kutistua, vaan kuten Go Fat Go:n esittelytekstissäkin sanotaan; saada ihannepainoisia kiinteämmäksi.

Entisestä aktiivisesta urheilijasta ei tässä kropassa ja päässä ole jäljellä enää hitustakaan. Mitkä lihakset? Mikä ryhti? Aktiivisuus, mitä se tarkoittaa? Kiin-te-.... mikä?
Tosiasiahan on se, että Annik! on nuori tytönhupakko, mutta tässä päässä sateenkaarta kolmenkympin rajapyykki lähestyy jo uhkaavasti. Ikäkriisit kuitenkin sikseen, niistä saatte kuulla myöhemmin, mutta nykyisessä ruipelossa varressa ei ole kauaa mitään katseltavaa kun painovoima alkaa ottaa yliotettaan.

Joten pitsat, hampurilaiset, cheddar-ylilyönnit ja sokerin liikakulutus kuriin. Success kuriin ja rutiinit kehiin! Ensimmäinen askel on säännölliset ruoka-ajat, seuraavana ohjelmassa on säännöllinen liikunta. Unholaan saa jäädä "Hiilariöveri"-teemaillat sun muut järjettömät harrastukset.

Tai no ei. Turha ylilyöntejäkään on unohtaa. Tiedän jo nyt, etten siihen pysty ja veikkaan, että mukaan myös ilmoittautunut Annik! pitäytyy tekemästä älyttömiä lupauksia. Kai se idea on, että tulisi joku säännönmukaisuus ja roti tähän elämiseen. Ei se haitaksi ainakaan voi olla, joten kokeillaan. Terveellinen elämä on varmaan se mitä haetaan, siihen pyrkimiseen ei tarvitse olla painoindeksien yläpuolella, vaan se on hyväksi kaikille.

Peace, love & romance!
Success

*Annik! edit * Mun tarkoitus on myös kutistua.Ei liikaa, mut silleen sopivasti.

2 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Hei tsemppiä! Ja tuossa Fitfarmissa on takana sellaiset henkilöt, että kunhan vaan noudattaa ohjeita niin tulostakin pitäisi syntyä..! Ja en nyt välttämättä puhu tuosta Jutasta... Kyseessä kun ei ole mikään kaalikeittodietti, vaan ammattilaisten laatimat ohjeet, ja kun olen vierestä pystynyt seuraamaan ko. henkilöiden työn tuloksia, niin voin sanoa että jos ei mulla olisi jo ihmistä joka laatii mulle ruokavalioita ja treeniohjelmia (ja joka mm. itse noudattaa Bullin henk.koht. tekemää ohjelmaa ja ruokavaliota) niin liittyisin tuohon itsekin!! Yleensä oon tosi skeptinen tuollaisia kohtaan.. :)

Annik! kirjoitti...

Hei loistavaa kuulla!
Mä aion todellakin sitoutua niin kympillä kun vaan kykenen!
Löysyys on nimittäin pahasta...

Kiitos tsempeistä!!

Annik!