maanantai 9. elokuuta 2010

Iiiiiiiiiiik!

Pakko vähän ihkuttaa, ihan pakko.

Viikonloppuna on FLOWWWW!!!Viime vuonna oli kylmä ja sateen uhka (satoikin sunnuntaina), mutta nyt Foreca lupaa mulle kuivaa, aurinkoa ja 29 plus astetta. Kiitos Foreca!

Oikeastaan loppujen lopuksi sillä ei sitten ole kuitenkaan mitään väliä sataako vai paistaako, koska hei, Flow. Mut toki aurinko tekee kaikesta vielä kauniimpaa. Olkihattu, shortsit, kangaskengät, paljon ystäviä ja Flow. Voi onnellistumisen viikonloppu!

Mulla on liput lauantaille ja sunnuntaille...joudun olee perjantaina töissä. Fail.
Success tosin voi kertoa mulle erittäin pikkutarkasti kaikki perjantain tapahtumat. Jos musta tuntuu et en oikein pääse sen kertomuksen perusteella tunnelmaan mukaan, se saa ystävällisesti aloittaa aina alusta uudestaan ja kertoa paremmin. :D Alunperin en ollut kovinkaan pettynyt etten pääse mukaan pena, kunnes huomasin The Drummsin...no se menee nyt ohi. Itken sitä yksin hiljaa.


Mut on perjantaikin hyvä päivä, kun saan special Flow vieraan joka lupasi vielä tehdä mulle halloumi_juusto_aiheisen_aamupalan lauantaina! Se keksi ton vielä ihan itse, en edes pakottanut! Ehkä paras vieras ikinä.  Ja olis se muutenkin, mut juustobonus on aina juustobonus.

Mun tärpit lauantaille:
17:30 Huscy Rescue
21:00 Robyn!!!!
jaaaaa 23:00 M.I.A. wuhuu!!!

Sunnuntaille:
17:15 The Radio Depht. oi rakkaus.
18:45 Girls
20:45 The XX!!!!
21:45 Marina and The Diamonds

Nii ja menkää nyt sit sillon perjantaina kattoo The Drums, kun mä en pääse. Lupaan et se on hyvä!

Eikä muutkaan huonoja ole...ei ollenkaan.
Ehkä törmätään siellä! Mut tunnistaa typerästä virneestä naamalla ja kovasta äänestä. En kyllä oo varmaan ainut sen näköinen...

Kuvassa tsiksit Flown porttien sisäpuolelle juuri astuneena, viime vuonna...vielä hyvin levollisen näköisinä, mutta I can tell you not for long!! Sunnuntain koko kauneus huipentui Tokoinrannassa tanssimiseen ja laulamiseen tähtitaivaan alla. Tänä vuonna pistetään vielä paremmaksi!Annik!

Ei kommentteja: