torstai 26. elokuuta 2010

Unelmamies: valkoinen audi ja alumiinivanteet

"No mä harrastan lenkkeilyä, mä oon tosi hauska ja älykäs vaikka mulla on vähän aukkoja sivistyksessä. Sit mä tykkään koirista ja mä haluan olla isona malli...glamour malli."

Oli hämmentävää katsoa BB:tä. Hanasta tulee keltaista ja lämmintä vettä ja taloon läntätyt miehet toivoo saavansa BB:n avulla enemmän naisia. Talossa on yksi Martina Aitolehti, (ja tietty sidekick Esko Eerikäinen), Tuija Piepponen, Britney Spears, ja ja pari tyyppiä Pussy Cat Dollsista. Mut mun ehdoton lemppari on hilariushiiren ja hieman ylipainoisen Karhuherra Paddingtonin yhdistelmästä syntynyt järjestyksenvalvoja ovensuussa. <3 Priceless.

BB:stä päästäänkin otsikon aiheeseen. Kyllä elämä olisikin ihanan helppoa, jos pääkriteerit miehen (tai naisen) löytämisessä olisi auton väri, merkki ja vanteiden materiaali! Mä haluisin ööö...kirkkaankeltaisen Rols Roycen (miten tää kirjotetaan?), ihan sama millasilla vanteilla. Mut se eturitilä sais olla iso, ja siinä keulassa pitäis olla se nuolia ampuva pikkutyyppi!Vaikeeta? No niin tuntuu olevan.

Kaikilla meillä on sellaisia ystäviä ja kavereita jotka yhden suhteen päätyttyä suikkaavat hyvin sujuvasti toiseen. Eikä siihen edes yleensä liity mitään suurta dramatiikkaa tai kipuilua, se oikea uusi tyyppi nyt vaan sattuu tulemaan vastaan ja kaikki klikkaa. Sitten jatketaan yhdessä matkaa kohti auringonlaskua. Mä katson näitä tapahtumia edelleen leuka polvissa, verisuonet silmissä poksuen. Joko mä olen katsonut Disneyn piirrettyjä liikaa tai aivan liian vähän, kun mä en osaa. Mä en ole älyttömän hyvä käsittelemään asioita mitä mä en ymmärrä tai osaa. Jos mä en kestä katsoa edes taikatemppuja, niin näinkin monimutkaisen tapahtumaketjun sisäistämiseen menee vielä varmaan seuraavat 10 vuotta.

Mun kaava on yleensä seuraavanlainen:
Hei kivan näköinen tyyppi --> kiva se tuli puhuu mulle ---> no on se kiva ---> *vaihdetaan puhelinnumerot* ---> treffeille ---> tyyppi joko innostuu likaa tai ei innostu yhtään ---> mä oon vaan suu auki jommasta kummasta edeltävästä syystä---> jotain säätöä ---> no heippa oli kiva tavata...tai jotain. Tai vaihtoehtoisesti, älä IKINÄ enää soita mulle, tai yritä olla yhteydessä MITENKÄÄN.

Ehkä mun pitäis kokeilla myös BBn ohjeilla valkoista Audia ja alumiinivanteita. Ehkä mun alue on liian rajallinen, ehkä mun pitäis laajentaa horisonttia vähän tai mitä sitä nyt yleensä sanotaan. Kaikenmaailman hipsterit ja rokkarit on liian monimutkaisia, ehkä mun pitäis vaan ottaa kunnon perussuomalainen mies joka rassaa mieluummin autoaan autotallissa, eikä juuri muuta tee. Tai sit jääkiekkoilija! Ne on treeneissä koko ajan eikö olekin? Harmi vaan, et niillä on ne mandariinit kainaloissa...mä en ehkä kykenis siihen.

Jos joku osaa selittää mulle, miten tollainen suhteesta toiseen sujuvasti lipuminen tapahtuu, ole hyvä ja kerro. Siihen asti mä jatkan BBn katsomista, ja Audimiesten opiskelua!

Nyt... PMMP ja Tavastia!!!
Annik!

Eikä unohdeta arvontaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mandariinit?

J.

Annik! kirjoitti...

No hei, jääkiekkoilijat kävelee kun niillä olis mennyt kakki housuun ja olis mandariinit kainaloissa..eikö? ;)

Annik!

marm kirjoitti...

Eikös vesimeloonit kainalossa kuvais paremmin. ;D Heh.

Annik! kirjoitti...

Ai kamala...mikä mielikuva :D

Annik!