lauantai 14. elokuuta 2010

Perjantai

No miten se nyt sitten meni? Laskeuduttiin Astro Boyn kanssa Suvilahteen joskus viiden-kuuden aikaan ja suunnattiin ensin anniskelutelttaan. Pieni takaisku heti alkuun oli se, että edellisvuoden tapaan tarjolla ei ollut siiderinlitkijöille Strongbowta vaan jotain Upcider-omppulitkua. Kyllä sen Astro Boyn avustuksella alas sai, mutta nestemäisten antimien nauttimisen sijaan oli ehkä parempi siirtyä vain kiertelemään festarialuetta.

Bändeistä ensimmäinen nähty oli norjalainen Ulver, joka tosin Voimala Concert alueen tuskaisen kuuman ilman takia jäi kesken. Ulverin videoinstallaatioiden ja rumpujyrinän parista siirryttiin Teltalle katsomaan samaan aikaan aloittanutta Villa Nahia.

Broken Bellsin soittaessa päälavalla käytiin ruoka-alueella hoitamassa Astron kofeiinivajetta ja siirryttiin kaveriheippailuiden jälkeen päälavalle odottamaan Airin alottamista. Ja pienempiä ja tuntemattomampia bändejä mitenkään dissaamatta, kyllä Air oli mun illan kohokohta. Sidekick viihdettä lähimaastossa tarjosi vielä kaksi todella geekkiä nuorta miestä, jotka palautti mut takaisin lukioaikojen fiiliksiin. Olarin lukioon, jossa datalinjan nörtit heilui housut kainaloihin vyöllä kiristettyinä Airia diggaillen ja graafisia laskimiaan näppäillen.


Ja kenties mun suusta kuultuna on hieman yllättävää se, että OutKastin Big Boi veti lähes yhtä hyvän shown. On se jenkkiräppäreiden ylilyövä meininki vaan tarttuvaa, diggaili sellaisesta musiikista tai ei. OutKastin biisit ilman André 3000:ta oli tietenkin vähän huijausta, mutta screeneillä pyörivät videot vähän pelasti tilannetta. Ja oli se  Big Boita paremmin tuntemattomana mullekin helpompaa kun biisit oli tuttuja. Enää puuttu pinkki katumaasturi ja hulppeat sweet 16-bileet ja tunnelmat olis ollu suoraan MTV:stä.Teltan muuttuessa clubiksi käytiin katsomassa Misf*itsiä, mutta koska sama setti oli Astro Boyn mukaan soitettu jo Turku Modern festareilla ei jaksettu jäädä enää mestoille kun tanssijalka ei yhtään vipattanut.

Tänään mennään taas. Ja kovempaa!

Peace, love & romance,
Success

Ei kommentteja: