maanantai 16. elokuuta 2010

PyhäpäiväKyllä sunnuntai melkein veti pisimmän korren! Mä kerron oman sunnuntain Flow muisteloni ja Success omansa, kun me huideltiin suuri osa ajasta eri mestoilla. Success ei oikein lämpene tollasille "We love Helsinki Pyhätänssit" tyylisille häppeningeille samaan tapaan kuin mä.Mut onneks Kissis ja M lämpeni!! UU MAMA se oli hot stuff! Kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti. Mä en muista millon viimeks olisin tanssinut niin kovaa, et meinaan pyörtyä ja silti jatkoin vaan  pomppimista hurmiossa! Soittolistalla oli twistiä, rokkenrollia ja kaikkea mahtavaa mitä mä näen meidän mutsin ja faijan tanssimassa kultaisina nuoruusvuosinaan. Viime aikoina mediassa on puhuttu paljon iskelmän uudesta tulemisesta, ja voi pojat täytyy sanoa että mä alan ymmärtää, että miksi. (apua) Mut ei edelleenkään Eino Gröhniä tai Tapani Kansaa.


Vaikka teltta oli kaikillla muilla keikoilla aivan mahdoton paikka olla, niin Marina and the Diamondsin aikana ei haitannut mikään. Mimmi veti mahtavan setin! Meillä oli tarkoitus siirtyä puoli tuntia keikan alun jälkeen päälavalle kattoo The xx:ää mut ei maltettu lähteä. Kertoo varmaan tarpeeksi keikan laadusta?
Vika veto oli "Shampain"...koko yleisö lauloi ja hyppi mukana, hiki roiskui ja  Marina tanssi! Kiitos!
Tän jälkeen siirryttiin päälavalle kattoo The xx loppuun. Hyvä veto, tosi hyvä. Success oli yleisöstä ehkä onnellisin, harmittaa kun en päässyt todistamaan pikkuisen onnea, mut en mäkään surullinen ollut. Success hehkuttaa varmasti The xx lisää.

Kaikenkaikkiaan Flow ei pettänyt. Muutamia isoja miinuksia tosin oli, kuten hyvien esiintyjien päällekäisyyksiä ja se teltta...ei näin. Mut, KIITOS KOKO FLOW TIIMI!! Ensi vuonna uusiksi. Ja hei kaikki joiden lippu sisältää sunnuntain, PITÄKÄÄ RANNEKKEET TAI JOKU MUU TODISTE OSTOSTA TALLESSA, meitä odottaa kuulemma joky syksy-ylläri!. Can't wait.

Väsynyt mutta onnellinen,
Annik!

Ps. Lisää la ja su kuvapläjäystä, kun saan kuvia!

Ai niin ja rytkyt mitä on päällä:
Hattu - ASOS
Shortsit - GT
Paita - H&M
Heppakoru - kaverin tekemä <3
Kello - Triwa

Ei kommentteja: